Thursday, November 20, 2014

Season's here!!!

Nyt ku istun bussissa ekalla pelimatkalla menossa Miamiin, ehdin kerranki istahtaa alas, hengähtää ja osottaa elonmerkkejä tääl blogissakin. Nimenomaan, ekalla pelimatkalla!!!! Tänä vuonna mun ei tarvi enää jäädä Jaxiin kun muut on reissussa, vaan pääsen mukaan hallelujaaa miten tätä onkaa odotettu! Tänä vuonna pelimatkat alotetaan kevyellä 10 päivän reissulla ja istutaan siis aika paljon bussissa ja lentokoneessa seuraavien päivien aikana…. Okei pikku vale, koska käydää kotona kääntymässä yhden iltapäivän ajan pesemässä pyykkiä Miamissa ja Alabamassa käynnin jälkeen ja sit hypätään takas bussiin seuraavana päivänä ja mennään North Carolinaan. Eli vähän erilaisia reissuja ku päiväreissut Riennon kanssa Vainion bussissa pisimmillään Lappeenrantaan!


Kausi on ehtiny jo alkaa, ja pelattiin kaks treenimatsia ennen virallisten pelien alkua mistä saldona yks voitto ja yks häviö ja paljon, paljon opittavaa. Virallisista peleistä on samanlainen saldo tällä hetkellä, 13 pisteen häviö Georgia Statelle huonon pelin jälkeen ja 5 pisteen voitto Edward Watersia vastaan seki aika huonon pelin jälkeen, mut voitto mikä voitto jesjes!!! Meil on tosi nuori ja kokematon joukkue ku tänä vuonna tuli 7 uutta pelaajaa ja on vähä alkujännitystä ja totuttelemista nyt kauden alussa. Mut uskon ku päästään pelirytmiin ja saadaan homma sujumaan et voidaan pärjätä tosi hyvin, koska joukkuehenki ja energia on tänä vuonna ihan erilainen ku viime vuonna! Ite en oo saanu kauheen suurta määrää minuutteja peleissä vielä, koska mun itseluottamus on päättäny lähtee käymään jossain muualla… Ehkä se lähti vierailemaan Miamiin ja löydän sen sieltä just sopivasti ennen huomista peliä Miamia vastaan!! Mut siis sitä innostuksen määrää ku oon pelikelponen täl kaudella, ihan erilaista pelata oikeissa peleissä ku vaan omia joukkuekavereita vastaan joka päivä treeneissä ja on se kyl niiiin hemmetin kivaa, varsinkin ku edellisestä virallisesta pelistä on kulunu 1,5 vuotta!!!!


Tänä vuonna on tuntunu paljon rankemmalta fyysisesti ku viime vuonna, oon aivan poikki koko ajan ja en muista et viime vuonna kroppa olis ollu yhtä väsyny. Hyvä esimerkki on et en oo ikinä ollu mikää päiväunien nukkuja, vaiks olisin yrittäny nukkuu päikkäreitä, en vaa oo pystyny… Mut nyt nukun helposti esim. kolmen tunnin unia jos en laita herätyskelloa soimaan ja tuntuu et voisin nukahtaa missä 
vaan, koska vaan. En tiiä miks tänä vuonna tuntuu jostain syystä paljon rankemmalta, treenimäärät on pysyny aika samana, ne samat 3h koristreenit joka päivä ja siihe perään 1h puntti kolmena päivänä viikossa, mut tänä vuonna ei edes oo aikasia aamutreenejä muuta ku joskus harvoin. En valita, koska sellasta se urheilijan arki on ja siihe on totuttava ja keksittävä keinot palautuu ja löytää aikaa levätäkin vaiks mahdottomalta joskus tuntuuki. Viikonloput on ollu hyvää aikaa siihen ennen ku kausi alko, nyt treenit ja puntit alkaa olemaan vähän kevyempiä pelien takia ja ehkä kroppa ei sit enää joudu nii koville.


Joskus ehditään tekemään jotain koriksen ulkopuolellaki ja yks kiva esimerkki olkoon mun eka oikee country konsertti Jacksonvillen tivolissa. Tivoliki oli vähän eri suuruusluokkaa kun tivoli Sariola Kupittaan puistossa, niin iso ettei mul ollu hajuakaan missä päin tivolia millonkin kuljettiin, mut älyttömän hauskaa oli! Emily on yrittäny meijän tutustumisest asti saada mut kans innostumaan country musiikista, koska se on niin jenkkijuttu ja se tykkää kuunnella sitä koko ajan... En ehkä vihaa sitä enää nii paljon ku ennen, oon oppinu vähän sietämään ja pakko myöntää et Brett Eldredgen konsertissa oli jopa ihan hauskaa! 




























Alle kuukausi joululomaan! Alle kuukausi neljään vapaapäivään! Koulusta on melkeen kuukauden loma, mut koriksesta vaan se 4 päivää, mut oon ihan älyttömän innoissani koska ostin pari päivää sit lennot Michiganiin moikkaamaan mun vaihtovuoden host-familya! Joulu omassa kotona olis tietenki kaikkein parasta, mut se on vähän mahdotonta täl aikataululla buu... Mut vierailijat kotoa tekee tästäki lomasta iha mahtavan, en malta odottaa et Karo, Eikka, Tiitu ja Simo tulee tänne pariks viikoks heti mun Michiganin miniloman jälkeen! Jesjes!

Lopetettakoon tää postaus taas muutamaan kuvaan viime viikoilta:


Vapaaehtoistyötä lasten sairaalassa
Normaali lokakuinen beachday


Halloweenina lentopallomatsissa kannustamassa miesten korisjoukkueen kanssa



Terkkuja paljon kaikille, ja pitäkää peukut pystyssä huomiseen peliin Miamia vastaan! Ja tässä muuten linkki mistä aina näkee jos meijän pelit on esim netissä katottavissa (melkeen kaikki on) jos jotakuta kiinnostaa :)

http://www.unfospreys.com/index.aspx?path=wbball&tab=basketball2 

Love, 
Taru