Saturday, September 27, 2014

Whatever it takes

Nyt on jo kuukausi kulunu siitä ku tulin takasin toiseen kotiini (eikä mun bloggaustahti oo näköjään mihinkää muuttunu viime vuodesta, vielä...), tuntuu etten ikinä olis täältä mihinkää lähtenykään eikä tosiaan tunnu siltä et olisin ollu täällä vasta niin vähän aikaa. Hymy ei oo yhtään hyytyny siitä ku tulin takasin, vaiks vähän treeneissä jalat painaaki tai hikoilee IHAN liikaa ku stadionin alla olevan punttisalin ilmastointi on rikki... Silti kaikki on aivan ihanaa ja muistutan itelleni miten onnekas oon ja et täytyy olla aivan älyttömän kiitollinen tästä kaikesta! Hahah sori vaan jos jotakuta kyllästyttää mun hehkutus, saattaa olla ehkä havaittavissa et tykkään olla täällä... :D

Teen itelleniki täst bloggauksesta vaan hankalampaa kirjottamalla niin harvoin koska en oikee tiiä mitä kertoisin ku ehtii tapahtuu niin paljon kaikkee mun päivitysten välillä... Noh, alotetaanpa siitä et preseasonii on jäljellä enää viikko ja sit vihdoin ja viimein alkaa viralliset treenit, eli päästää treenaamaan ite koripalloo enemmänki ku vaa 2 tuntii viikossa koko joukkueen kans. Meil on ollu aika hankala preseason ku jouduttiin vaihtamaan treenisuunnitelmaa aivan täysin, tarkotus oli et joka iltapäivä ensin puntti ja sit juoksutreenit heti perään mut koska kaikkien jalat oli aivan rikki parin viikon jäkeen, alettiin tekee pelkkää punttii ma, ke ja pe ja juoksemaan vaan tiistaisin ja torstaisin. Sen lisäks viel uusil pelaajil on ollu hankala sopeutuu treenitahtiin ja siihe minkälaista treenii NCAA 1.divaris pelaaminen oikeesti vaatii ja sen takii ollaanki jouduttu muutamaan kertaan meijän fysiikkavalmentajan Wesin (joka on yks positiivisimmista ja kannustavimmista ihmisistä jonka oon koskaan tavannu) huudon kohteeks ja yks sekuntikelloki on saattanu lentää päin seinää ja hajota säpäleiks hänen pikku kurinpalautuksen aikana... Viime viikko kuitenki lopetettiin kahteen tosi hyvään treeniin, Wes jopa sano et koko kesän ja preseasonin treeneistä ne oli kaks parasta! Sil asenteella ja työnteolla ku treenataan jokasis treeneissä joka päivä täst eteenpäin nii päästään pitkälle. Niinku tän kauden motto sanoo ja minkä kaikki meijän joukkuelaiset on toivottavasti viimeistään nyt sisäistäny: Whatever it takes.




Jokapäivänen suihku hallin pihalla olevassa suihkulähteessä
Koulun kans riittää hommaa, anatomia ja kaikkien luiden opettelu mitä täl hetkel tehdään, on
kaikkein hankalin mun kursseista. Mielenkiintosta, mut aika rankkaa. Innolla odotan ku aletaan dissektoimaan, eli tekemään ruumiinavauksia kissoille... Tänä vuonna mul ei oo pakollista study hallii ollenkaan, ku viime vuonna sain tarpeeks hyviä arvosanoja, joten ei onneks tarvi raahautuu johonkin tiettyyn paikkaan tiettyyn aikaan opiskelemaan. Mut aika pitkälti arkisin illat silti menee kouluhommien parissa,...Paitsi torstaisin ku lemppari tv-ohjelma SCANDALin uus kausi alko tällä viikolla, aivan huikee ohjelma ja kuuma keskustelunaihe kaikkien meijän joukkuelaisten keskuudessa!! En malta oottaa ens viikon jaksoa!



Viikonloppusin ei oo nyt preseasonin aikana ollu treenejä, eli sillon pääsee vähä rentoutumaan ja tekemään omia juttuja. Iso osa viikonlopusta menee nukkumiseen ja joskus Emily saattaa joutuu herättämään mut melkeen iltapäivän puolella ku oon jo nukkunu 12 tuntia... Jep, viikot on aika rankkoja ja kuluttavia täällä. Meijän kämpästä on kans muodostunu sellanen place to be, mihin kaikki tulee vaan hengailemaan jos ei oo mitään kummempaa ohjelmaa viikonloppusin. Eikä tänä vuonna oikeestaan oo ollukaan mitään tapahtumia tai menoa niin paljon ku viime vuonna, viikonloput on tähän mennessä ollu aika hiljasia, buu. Kuitenki aina hauskaa ku porukkaa saattaa vaan kävellä meijän ovesta sisään, vähän niinku meijän Madekiven majatalo kotonakin siis! Sen lisäks ollaa varmaa ansaittu paikkamme naapureiden sydämissä välil laulamalla ihanilla lauluäänillämme tunteikkaita tulkintoja Emilyn kanssa... Mut on tää aivan huikeet asuu näis asunnoissa tänä vuonna, vaiks bussimatka kampukselle ja erityisesti kävelymatka bussipysäkille tuntuu välil ihan ylitsepääsemättömältä nii kyl nää 100 neliöö ja oma kylpyhuone menee dormeissa olevien hiljasuusaikojen, siisteystarkastusten ja muiden sääntöjen edelle ihan koska vaan!

Pool party @clubhouse pari viikonloppua sit ruotsalaisen Nathalien kanssa

SQUAD (Jordan, Carina, Brittany uusii kavereita tänä vuonna, ja Emily)


Valmiina kauden alkuun!!!!



Ikävä kotiin, mut jokatapaukses tääl on kaikki hyvin ja onneks teknologia on kehittynyttä ja WhatsApp viestit kulkee edestakasin ihan sekunnissa melkeen joka päivä! <3

Ihanaa viikonloppua, 
Taru