Wednesday, August 27, 2014

Back to business

Tänki blogin on nyt aika palailla kesälomalta takas tositoimiin, kun toinen vuosi Floridassa on jo alkanu muutama päivä sitten! Ja eeeei vitsit mikä kesä olikaan, oli aivan uskomattoman ihanaa päästä kotiin melkeen 4 kuukaudeks ja siit tuli kyl nautittua joka hetken edestä. Oli aika sopivan pitunen aika olla kotona ku ehti hyvin tottuu takas kotona olemiseen ja tehdä älyttömän paljon kaikenlaista, mut ehti myös jo tulla ikävä takas Jenkkeihin. Täl kertaa lähtö takasin onnistu oikeestaan ilman yhtäkään kyyneltä, vaiks ei se helppoo oo koskaan sanoo heippoja mut koska tiesin miten ihanaa on päästä takasin toiseen kotiin Floridan auringon alle missä oon niiiiiin onnellinen. Ennen ku kertoilen kuulumisii muutamalt ekalta päivältä tääältä, nii laitan muutaman kuvan todistusaineistoks kotona vietetystä kesästä mitkä saa hymyn huulille sit pimeinä, pitkinä ja kylminä talvi-iltoinaki Floridassa...!









No, eihän näitä kuvii nyt voi olla kattomatta ilman et olis pakko hymyillä! Samaan tapaan hymyilin ku pääsin Atlantan kentälle ja kuulin ja näin jenkkiaksenttia ja niin perusamerikkalaisia ihmisiä ku voi vaan olla. Olin taas kotona. Miten onnellinen voinkaa olla ku mulla on kaks paikkaa mitä voin kutsuu kodiksi! Toinen siis tietenki nimenomaan toi Atlantan lentokenttä... Ei vaan, olihan sielt viel pikkumatka tänne Jacksonvillee ja uuteen asuntoon missä asutaan Emilyn kanssa tänä vuonna. Ja tätä kyl tosiaan voikin kutsuu kodiks enemmän ku viime vuoden dorm roomia koulun kampuksella, nyt meinaa asutaan kampuksen ulkopuolella ihan OIKEESSA asunnossa! Keittiö ja kodinhoitohuone ja kaikki! Omat huoneet ja kylpyhuoneetki oijojoi!










 Sen lisäks et saatiin muutettuu viikonlopun aikana meijän asuntoon, nii meil oli 100 high school tyttöö jotka haluis tulla meijän kouluun pelaamaan tutustumassa ja Elite Campilla näyttäytymässä, ja urheilijoiden Welcome Back BBQ sunnuntai iltana eli aika kiireinen eka viikonloppu! Maanantaina alkoki sit heti koulu ja preseason treenit 35 asteen helteessä. Nyt syyslukukaudel mul on koulussa anatomiaa ja fysiologiaa, Food Fundamentals kurssi , englantia ja American Government, tuntuu et tulee olemaan tosi paljon hommaa mut eiköhän siit selvitä niinku ennenki. Kolmet treenit takana preseasonii ja niiiin kipeenä paikat et huhhuh, tulee pitkät ja rankat, mut varmasti tehokkaat muutamat seuraavat viikot ku valmistaudutaa kauteen! MÄKI PÄÄSEN PELAAMAAN TÄL KAUDELLA hallelujaa ihanaa mahtavaa huikeeta wääää parasta jesjesjes!!!! Sitähän tänne tultii tekemään, ei vitsit en malta odottaa marraskuuta ku pelit alkaa!!!! Ja kaikki kuus uutta pelaajaa ku tuli joukkueesee täl kaudella on tosi jees, iha eri fiilis joukkueessa ku viime kaudella ja oon niin innoissani! Preseason tänä vuonna on vähän erilainen ku viime vuonna ku meil ei oo ollenkaan aamutreenejä, vaan joka ikinen iltapäivä puntti ja juoksutreeni peräkkäi iltapäivän yli 30 asteen helteessä huhhuh vaan... Mut tiivistettynä, oon vaan älyttömän onnellinen kun oon takasin ja täst tulee viel huikeempi vuosi ku edellisestä!




Yritän olla vähän ahkerampi bloggaaja tänä vuonna ku viime vuoden aikana, katotaan miten hyvin onnistuu! Ja ihanaa jos joku taas jaksaa lueskella mun höpötyksiä :)

Terkuin,
Taru

PS. Lauantaina LET'S GO SUSIJENGI, pistän kisakatsomon täällä pystyyn!! Au au auuuu!