Friday, May 2, 2014

HOME SWEET HOME

Vika freshmanvuoden blogipostaus vaiks kotona jo olenki! Lentokentällä ei wifi toiminukaa niin hyvin et olisin sielt saanu postauksen julkastuu nii nyt tulee vähä tälläi jälkikätee mutta kelvatkoon. Kotimatka tosiaan viivästy melkeen vuorokaudella ku Miamissa konees oli joku moottorivika ja muutaman tunnin venailun ja lähtöyrityksien jälkeen kaikki matkustajat lähetettiin hotelleihin lauantai-illalla. Ennen ei oo ollu millää lennoilla mitää ongelmia ja en tiiä miten sillon toimitaan, ja siihe viel lisäks puhelimettomuus, nälkä, väsy ja koti-ikävä nii en ollu iha parhaalla päällä. Onneks sain uusii kamuja norjalaisista eläkeläisistä, jotka otti mut mukaan niiden jengii ja mentii samaan hotelliin ja ne oli tosi ystävällisii ja avuliaita! :D Kotimatka siis veny 24 tunnilla yhteensä yli 45 tunnin mittaseks ja sunnuntai-illan sijaan pääsinki kotiin vasta maanantai-illalla. Nyt on sitäki ihanampaa olla vihdoin kotona, tavallaan tuntuu etten olis missään ollukkaa mut ahh kyl koti on se paras paikka<3


Kotimatkan alku, Jacksonvillen lentokentällä
Anyway, palattakoon ajassa vähän taaksepäin ja kerron jotain kuulumisia muutamilt viime viikoilta ! Älyttömän nopeesti menny aika kauden loppumisen jälkeen, ihan hulluu. Post season oli aika rankka, mut tosi hyvii treenejä aina ja oli tosi kivaaki, kaikil oli tosi hyvä asenne ja oikeesti huomas et miten paljon halutaan kaikki kehittyy. Punttien lisäks tehtiin pari sand workoutii beach volleyball kentillä, eli juostii ja hypittii hiekassa ja se oli kyl tosi rankkaa, mut hauskaa vaihteluu ja se oli hyvää joukkuehengen kasvattamist kans! Yhtenä viikonloppuna mentiin kans kasvattamaan joukkuehenkee rollerskating halliin, niin jenkkii ettei mitään järkee! Ja niin älyttömän hauskaa, vatsalihakset sattu ku naurettii niin paljon!!

 



Ja Sofiahan se siellä on kuvassa jonon jatkeena rullaluistelemassa! Oli jotain aivan huikeeta, ku se oli kyläilemässä. En voi ees sanoin kuvailla, miten ilonen ja onnellinen olin et mun paras kaveri tuli siellä mun luona käymään ja miten hauskaa meil oli!! Täs jotain kuvii kertomaan Sofian vierailusta: 
















Koulu kyllästytti todella paljon loppukevättä kohden ja tuntu ettei millään jaksais ja huvittais tehdä enää yhtään mitään sen eteen. Varsinki ku tuli sellaset 30 asteen lämpötilat ja auringonpaiste nii aika usein uima-altaal meno houkutti aika paljon enemmän ku koulukirjojen tuijottelu... Mut loppujenlopuks vaiks tuntu etten kovin ahkera opiskelija ollukaan nii sain arvosanoiks kaikist muist kursseis A paitsi kemiasta sain B-, eli tyytyväinen saa olla. Siitä varsinki oon onnellinen et nyt on kemian kurssi ohi, mul oli niiiiin suuri vihasuhde sitä kohtaan heti kevään ekasta tunnista alkaen.. Eli ihanaaaaaaa!!!


Mahtava yllätys oli ku kuulin et mun vaihtovuoden host-perhe Michiganista oli Floridassa Rickyn, eli niiden pojan, spring breakia viettämässä ja kysy jos pääsisin niitä näkemään loppukokeit edeltävänä viikonloppuna. Jenkkien julkinen liikenne on jotain todella mielenkiintosta ja eka ei tuntunu millään löytyvän bussia tai mitään keinoa millä pääsisin sinne n. 5 tunnin ajomatkan päähän niitä tapaamaan... Loppujenlopuks keksittiin miten pääsen sinne asti mut siit tuliki 10 tunnin matka yhteen suuntaan ja tuli ikävä Suomen julkista liikennettä... Mut se viikonloppu oliki sit todellaki sen arvonen! Aluks oli aika outoo nähdä niitä neljän vuoden jälkeen, mut sit tuntu ihan samalta ku neljä vuotta sitten ja meil oli ihan älyttömän hauskaa yhdessä! On ne kyl aika huikeita ihmisiä :)








Nyt ku viel ei ookaan tarpeeks tullu kuvii tähän postaukseen, nii lisään viel pari athletic banquetista missä palkittiin joukkueita ja urheilijoita viime vuoden suorituksista. Oli ihanaa ku sai laittaa mekon päälle ja (yrittää) näyttää nätiltä kerranki ku yleensä tulee oltuu aina kollareissa ja urheiluvaatteissa. Oli hauskaa nähdä kaikil urheilijoil panostus päällä, kaikki oli aika eri näkösiä!






Anyway, nyt saa tääki (taas kerran) liian pitkä postaus tulla loppuunsa. Freshman vuosi on nyt takana ja huh, mikä vuosi oliki. Aivan mahtava sellanen ja en vois edelleenkää olla onnellisempi tästä mahdollisuudesta minkä oon saanu. Saan todellaki olla kiitollinen. Vuosi meni tosi nopeesti nyt ku kattoo taaksepäin ja vaiks tietenki välillä oli tosi kovaki ikävä kotiin, nii ei tuntu iha älyttömän rankalta missään vaiheessa. Kaikki ei tietenkää ollu pelkkää ruusuilla tanssimista ja tylsiiki juttuja mahtu vuoteen. Suurimpana tietenki se et en ollu pelikelponen ja jouduin aina jäämään pelireissujen ajaks yksin kotiin. Mut nyt on tääki penkkivuosi ohi vihdoin ja oon sitäki enemmän innoissani ens kaudesta!!!! Tosi paljon oon oppinu tän vuoden aikana, niin koripallosta ku itestäni ihmisenä ja koulussaki kursseilla tietenki. Oon tavannu aivan huikeita ihmisiä, ja en ikinä ajatellu et voisin tulla näinki lyhyessä ajassa niin läheiseks muutamien ihmisten kanssa. Emily tietenki ykkösenä, nyt jo aivan älytön ikävä mun huonekaveria jonka kanssa oon koko ajan yhdessä ja en tiiä miten pärjään nyt ilman sitä seuraavat 4kk... Jos kaikki menee hyvin, nii nähdäänki jo ennen koulun alkuu ku hän yrittää tulla tänne Suomeen kyläilemään!!! Flosta on kans tullu mun tositosi hyvä ystävä, on niin ihanaa et on joku joka on samassa tilanteessa, kaukana kotoa ja on helppo samaistuu ja puhuu kaikesta yhdessä. Ai että saan olla onnellinen, et mul on niin ihania ihmisiä ympärilläni molemmissa kodeissa, Suomessa ja Floridassa<3

 Jos joku on taas jaksanu tänne asti lukee, nii ootte aika huikeita! Kiitos niille, jotka on jaksanu lueskella mun höpötyksiä vuoden aikana ja pahoittelut hyvin harvoista postauksistani, ens vuonna tsemppaan vähän enemmän tän blogin kanssa! Nyt nautin seuraavista 4kk Suomessa aivan täysillä, teen töitä Elixialla ja treenaan kovin treeniohjelman mukaan ja nautin kesästä jos tänneki vihdoin saapuis kesäsäät joskus.. ! Ihanaa kesää kaikille muillekin :)

Taru