Sunday, March 16, 2014

Spring break is here!

Hellureii, 

meijän kausihan sit loppu viime viikonloppuna, eikä päästy konferenssin lopputurnaukseen... Vikasta pelistä kuitenki saatiin voitto ja jäi vähän parempi maku kaudesta. Tai no, eipä se paljoo lämmittäny ku lopputuloksena 2-16 record konferenssissa eikä yhtään vierasvoittoo koko kaudella. Mut muistettiin taas miltä tuntuu voittaa ja onhan se nyt aika hemmetin paljon kivempaa ku häviäminen, nii sillä fiiliksellä lähetään sit ens kauteen! Nyt otetaa opiksemme täst historiallisen huonost kaudesta ja tehdään kaikki eri taval ens kaudella! Ja mä henkilökohtasesti oon iha älyttömän ilonen kauden loppumisesta koska se tarkottaa et mä saan pelaa meijän seuraavas pelissä!!!!!!!!!!!!!! Oon niin innoissani ettei ketää voi tajuukaan ääääääääää!!!!!!!1


Treeneistä on nyt kahen viikon tauko, ja tän spring break viikon jälkeen alkaa post season ja hullu punttikausi. Koulusta on siis lomaa tää viikko, ja mä ja Flo vaan hengaillaan tääl kampuksella, tai lähinnä kampuksen uima-altaalla ja chillaillaan vaa, käydää shoppailemassa, treenaamassa ja muuta sen sellasta. Nyt tulin pikasesti vaan kertomaan miten kävi ton loppukauden kanssa ennen ku Emily tulee hakemaan mut ja mennään niiden kotiin täks yöks ja huomenna shoppailemaan, mut palaan pian blogimaailmaan ja kerron tarkemmin kuulumisia ja post seasonin ohjelmaa ja mitä ikinä muuta kerrottavaa mieleen tuleekaan:) 



Joten näkemiin ja kuulemiin!
TAru

PS. 41 PÄIVÄÄ ennen ku oon kotona, ja 21 PÄIVÄÄ ET SOFIA ON TÄÄLLÄ!!! Huikeinta ikinä eeeeeei vitsit en malta odottaaa!!!!!!