Monday, January 6, 2014

Family Christmas

Ihanaa uuttavuotta! Tän vuoden puolella saavunki jo takas kotiin kesäks, puolet jo ajasta tääl menny!

Vähän koti-ikävään helpotti toi perheen vierailu täällä, eeeeei vitsit miten huikeeta olikaan! Kaks viikkoo meni liian nopeesti, mut ehdittiin siinä ajassa tehdä kyl paljon kaikenlaista ja nauttia vaan toistemme kanssa olemisesta. Ensin vietettii muutama päivä tääl Jacksonvillessä ku mun piti viel olla treeneissä ja oli se Holiday Classic- turnaus kotona. Pelattiin aika hyvin ja voitettiin molemmat meijän pelit jesjes! Ainiin se mun edellises postaukses mainitsemani peli Florida State Universityä vastaan hävittiin 19 pisteellä ihan ok pelin jälkeen. Niiden 12 200 istumapaikan halli oli jonku verran isompi ku noi SM-sarjan salit mihin on tottunu ja aika hulluu ajatella et ens vuonna mäki pääsen pelaamaan tälläsillä kentillä: 

Ihan noin paljon katsojii ei kuitenkaa meijän pelissä ollu, mut täst netist löytyneestä kuvasta saa jonkulaisen käsityksen hallin koosta, huhuhh!


Ajettiin Anskun ja Flon vanhempien kans parin tunnin matka Tallahasseehen kattomaan tota meijän peliä ja se oli kyl ehkä yks mielenkiintosimmista automatkoista ikinä aika pitkälti sen takii ku Flon vanhemmat käytti perille löytämiseen paperikarttoja eikä navigaattoria ja pari kertaa heilt unohtu et tääl Jenkeissä ajetaan eri puolella tietä ku Englannissa... Muutaman kerran etupenkiltä kuuluki ehkä englantilaisin huudahdus ikinä "Bloody hell!" ku oltiin taas ajettu risteyksen ohi tai käännytty vastaantulevien kaistalle. 

Tallahasseen roadtrippiä seuraavana päivänä meijän perhe tuli tänne Jacksonvilleen, ai että sitä ilon määrää ku 4 kk jälkeen pääs halaamaan kaikkia! Ansku oli lisäperheenjäsen parin päivän ajan ennen ku lähti kohti Teksasia. Oli älyttömän ihanaa nähdä Anskua noiden muutaman päivän ajan, toivottavasti on ollu hyvä vierailu Teksasissa ja kotimatka tänään sujuu hyvin! :) 

Jacksonvillessä ei tehty kummempia perheen kanssa, ne pääs vähän vaan näkemään minkälaises paikas mä oikeen asustan ja näki vähän kouluu, treenejä ja pelejä ja tapas coachit ja sun muuta sellasta epämielenkiintosta hömppää mist ei tarvi sen enempää selittääkään. Eiku hämäsin vaa, selitän sittenki vähän yhdestä ihanasta aamusta ku mentiin kattomaan auringonnousuu Jax Beachille ja otettiin skumpat, synttärikakut ja muita eväitä mukaan iskän 50-vuotissynttäripäivän kunniaks! Iskä kai tykkäs aika paljon vähä erilaisesta synttäriaamusta ja olihan se aika upeen näköstä!



Viikonlopun turnauksen jälkeen alko meijän perheen roadtrip. Ekaks yöks pysähdyttiin Fort Pierce-nimiseen pieneen rantakaupunkiin missä lähinnä vaan nautittiin auringonpaisteesta uima-altaalla, ja se oliki sit ainoo auringonottokerta koko reissulla.


Välipysähdyksen jälkeen jatkettiin matkaa Miamiin kattomaan NHL-matsii Florida Panthers vs. Tampa Bay Lightning. Ei Suomessakaa tuu kauheesti lätkämatseis käytyy mut se oli kyl aika hieno kokemus. Oudointa oli kuulla joka puolel suomee ja nähdä suomalaisia (jotka on suht helppo bongata hahah) ku varmaan kaikki Floridas jouluu viettävät suomalaiset oli siel kattomas koska molemmis joukkueissa on pari suomalaispelaajaa. 



 Matsin jälkeen saman iltan jatkettii samantien Fort Myers Beachille mis vietettiin muutama päivä ja mikä oli meijän joulunviettopaikka. Se oli aivan täydelline ranta, valkosinta ja pehmeintä hiekkaa mitä oon ikinä nähny! Joulunvietto meni kivasti, jouluaattoaamuna tietenki keitettii perinteiset riisipuurot Suomest tuodusta puuroriisistä namskis ja illal syötiin joulupäivällinen hyväs ravintolassa. Oli tosi herkkuruokaa mut oli kyl ikävä porkkanalaatikoita, kinkkua sun muita jouluruokalemppareita byäähh... Muuten vaa chillailtii rannalla tai altaalla, pelattii hyvii beachlentismatseja ja yhten päivän käytii pelaamas minigolfii alligaattoreiden kans. Oli siis aika erilaine joulu, mut ihana sellanen:)





Ihanan rantalomailun jälkee mentiin viel pariks päiväks Orlandoon. Käytiin kattoo Orlando Magicin peli Detroit Pistonsia vastaan, vietettiin 14 tuntii Universal Studioissa (huh miten rankka mut aivan HUIKEE päivä!!) ja kulutettiin kiitettävä määrä rahaa muutamassaki eri outlet mallissa. Ihan mahtavat pari päivää sielläki siis! 





 Niinku aina, kaikki hyvä loppuu aikanaan ja ku olin jo saanu kolme päivää olla poissa treeneistä nii mun oli lähettävä takas bussilla Jacksonvilleen ja muu perhe jatko matkaa seuraavana päivänä Tampan kautta kotiin Suomeen. En olis voinu parempaa joulutaukoo toivoo, oli nii ihanaa olla koko perhe yhdessä!! Tänään koulussa yks opettaja sanoki mulle et oli näköjään tosi hyvä loma, näytät paljon onnellisemmalta nyt ku pääsit viettämään aikaa perheen kanssa! :) Ei sillä ettenkö muuten olis onnellinen ku oon täällä ja nauttis täällä olosta, mut kyl perheen kans ajan viettäminen on iha oma juttunsa!

Parin treenipäivän jälkeen muu joukkue lähti pelimatkalle ja vietin noi muutamat vikat päivät ennen koulun alkuu Emilyn kotona. Niiden perhe on aivan mahtava ja niin ihanaa et ne ottaa mut mielellään niiden kotiin! Voin vaa olla nii onnellinen et mul kävi iha uskomattoman hyvä tuuri huonekaverin suhteen! Uudenvuoden juhlinta ei ollu  meijän osalta kovin hurjaa tai kivaakaan oikeestaa mut muuten oli kivaa vaan ottaa rennosti ja valmistautuu takas kouluun menemiseen. Huoh, loman jälkee aina yhtä karu paluu arkee ja takas koulunpenkille... Tänää oli siis eka päivä ja mul on aika paljon vaikeempii kursseja  nyt ku syksyllä. Mul on biologia, kemia, (niis molemmis on myös labrat), tilastomatikka ja sex, race & class-niminen kurssi. Ainoo hyvä puoli siinä et en voi pelata ja matkustaa nyt keväälläkää, on se et voin keskittyy noihin hankaliin kursseihin paremmin! Ja koska pärjäsin viime syksyllä nii hyvin nii mul ei oo enää yhtään pakollista study hallii jiihaaaaa!

Viime viikonloppuna alko myös konferenssipelit ja meijän osalta ei menny ihan niinku piti... Molemmat pelit olis kuulunu voittaa ja oliki iha voitettavissa mut pelattiin huonosti ja häviöthän niistä sit tuli. Nyt meijän record konferenssissa on siis 0-2 ja overall 4-9 eikä olla viel yhtäkää vieraspelii onnistuttu voittamaan. Eli nyt pitää ottaa opiksemme noista peleistä ja nostaa pää pystyyn ja keskittyy tuleviin matseihin!! Täl viikolla onki hyvä paikka ottaa eka vierasvoitto pahinta vihollista Jacksonville Universityä vastaan, LET'S GO!

Huh ku tuliki pitkä kirjotus, mahtaakoha ketää jaksaa lukeekaa loppuun asti... Ens kerral sit taas kuulumisii vähä lyhyemmin, nyt on nukkumaanmenoaika hei vain!

Taru