Sunday, December 15, 2013

End of 1st semester!

Loma loma loma!!! Ai että miten ihana sana. Ja ai että miten ihanaa ku ei oo mitään koulujuttuja enää tehtävänä ja mm. voi kattoo Netflixii hyväl omaltunnolla ilman et tarvis miettii et pitäis tehdä parhaillaan jotain aivan muuta... Kokeet meni hyvin ja jollen nyt aivan täysin mokannu missään aineessa nii pitäis olla 4.0 keskiarvo eli paras mahdolline, uuwhiiii! Nyt on koko kampus ihan tyhjä, paitsi jotain urheilijoita ja on tosi outoo olla täällä. Mut vaiks Emilyki on nyt lähteny kotiin, nii onneks sain muutamaks päiväks uuden huonekaverin ku ihana Ansku tuli kyläilee Suomesta! :) Kaikenlaisist vastoinkäymisist mitä Anskun vierailun aikana nyt on ollu nii, on kuitenki ollu ihanaa hengailla Anskun kanssa ja puhuu suomee (vaiks aluks sekään ei ihan sujunu ilman ongelmia...). Ja ylihuomenna tulee lisää vieraita ku perhe tulee tänne, äääää nii täydellistä, en voi kuvailla miten innoissani oon ja miten paljon oon odottanu tätä! Alotin päivien laskemisen ku oli 55 päivää jäljellä ja en voi käsittää mihin ne kaikki päivät on kadonnu... Mut paras joululahja on niiden näkeminen ja joulun viettäminen yhdessä<3



Anskun vierailun aikasista vastoinkäymisistä kerrottakoon vaiks tän päivän tarina. Mun avain ei toimi ja jouduttiin jättämään mun huoneen ovi auki treenien, syömisen ja ruokaostosten ajaks ja ku tultiin takasin, löydettiin kuitenki ittemme lukitun oven takaa huonetarkastajien jäljiltä. Noh, kun ei tiedetty mitä pitäis tehdä nii jätettiin ruokaostokset oven ulkopuolelle odottaa ja lähdettiin kiertää kampusta ja päätettiin ottaa taksi leffateatteriin, kunnes mun coachit vastais ja auttais mua et mitä pitäis tehdä. Googlen mukaan San Marcon leffateatteri on 2 mailin päässä, mut se "2mailin" matka oliki lopulta vähän pidempi ja makso meille 35 dollaria. Jep, yhteen suuntaan. Ku oltiin ajettu oikee kunnon ghettoalueitten läpi ja maksettu se 35 dollaria ja alettiin ihmettelee et mihi me oikee ollaan tultu, huomattiin et oltiin ehkä söpöimmän pienen vanhanaikasen leffateatterin edessä, ehkä söpöimmäs pienessä kaupungissa ja ajateltiin et ei tää ehkä ookaa nii huono juttu. Katottiin leffa, käveltiin vähän ympäriinsä, juotiin hyvät kahvit ja nautittiin olostamme ennen ku soitettiin taksi takasin kampukselle. Kun saatiin joku avaamaan meille ovi mun huoneeseen, huomattiin et joku oli ilmeisesti kokenu ittensä nälkäisemmäks ku me ja vieny ruokaostokset parempaan osotteeseen meijän oven ulkopuolelta. Toivottavasti se ilkeä pikku roisto saa mahansa kipeeks ku syö meijän jogurtit suihinsa, murr!! Avaimen toimimattomuus koitu siis kalliiks meijän lompakoille, mut oli hauska pikku seikkailu ja löydettiin uus ihana paikka mihin ei ehkä oltais muuten koskaan päädytty:)

Se siitä reissusta, ja koriskuulumisia tähän väliin. Täl hetkellä meijän joukkueen record on 2-6 ja ollaan hävitty muutama peli ku olis pitäny voittaa eikä olla kovin tyytyväisiä täl hetkellä... Huomenna ollaan taas ison haasteen edessä ku pelataan Florida State Universityä vastaan jotka on rankattu 25. koko maassa, eli saadaan taistella oikeen kunnolla et saadaan hyvä peli aikaseks. Mut ikinä ei tiiä mitä tapahtuu ja enne ku loppusummeri soi nii ei voi ilmottaa voittajaa! Huomisen pelin jälkee onki enää ens viikonlopun turnaus kotona ja sit alkaa konferenssipelit joulun jälkeen ja niil peleillä vasta on oikeesti merkitystä. Itelläni motivaatio ei oo laskenu tippaakaan vaiks en kentälle pääsekään ja nautin pelkästä treenaamisestaki ihan älyttömästi! Tosi nopeesti menny nää neljä kuukautta täällä ja ehkä loppuvuosiki menee ja sit onki jo ens vuosi ja ens kausi ja munki mahdollisuus laittaa peliasu päälle ja näyttää mitä tän vuoden aikana oon oppinu! Äh, en vaa jaksa odottaa enää!!!!

Enpä oo viime aikoin ottanu kauheesti kuvia mut laitettakoon tähän loppuun jotain random kuvia viime viikoilta!

Florida on iha mukava paikka näin joulukuussaki...

Carolinen, Emilyn ja Denan kanssa Gainesvillessä



Tuskin saan aikaseks kirjotettua ennen joulua, ja vaiks ei tunnukaan et joulu on 2 viikon päästä ku ei oo tarpeeks kylmä eikä lumesta tietookaa, ja on ehkä oudoin näky nähdä jouluvaloi palmuissa, niin hyvää joulua täältä ja nauttikaa kaikki ihanasta Suomen joulusta munki puolestani!

Terkuin Taru